GRY & SIF

Forsythia filtgren, Én Gry & Sif

Brug evighedsblomster i dit hjem med fairtrade produkter fra Nepal.

På lager
  • 1-2 dages levering
  • Fri fragt ved køb over 499,-
  • Naturlige materialer

Forsythia filtgren

1 stk.

Dyk ned i verdenen af håndlavede skønheder med denne smukke Forsythia filtgren, fra det danske brand Én Gry & Sif.

Hver eneste forgrenet filtblomst er håndlavet med omhyggeligt fokus på detaljerne og ingen er helt ens, hvilket tilfører en unik autenticitet til dit hjem. Den stråler af håndværkets finesse og hylder samtidig en ældgammel tradition for uldfilt, som kvinderne i Nepal har videreført gennem generationer.

Forsythia filtgrenen er 60cm og perfekt til at skabe en stilmæssig dynamik i dit hjem. Brug den som en del af en evighedsbuket, eller lad den stå alene som et stilfuldt og kunstnerisk statement.

Den er fremstillet af ren ny New Zealandsk uld og bærer stolt et Fairtrade® certifikat. Dette er din garanti for, at produktet er produceret under ordentlige forhold, og at producenternes rettigheder er blevet respekteret. Én Gry & Sif blev certificeret som Fairtrade virksomhed tilbage i 2009.

Ronumoenet 'Én Gry & Sif' er en fortælling i sig selv - hver eneste produkt er unikt og der er kun det ene. Her er tale om unikt design og håndværk, leveret direkte til dit hjem fra det naturskønne Nepal af kvinder, der er mestre i deres håndværk.

Vigtigste egenskaber:

  • Håndlavet unik produkt
  • Fremstillet i ren ny New Zealandsk uld
  • Fairtrade® certificeret
  • Forsythia filtgren
  • 60 cm
  • Produceret af dygtige kvindelige håndværkere i Nepal
  • Perfekt til evighedsbuket eller selvstændig udstilling

Dyrk en stil, der hylder håndværk og autenticitet med denne Forsythia filtgren fra Én Gry & Sif.

Specifikationer
Varenummer10013 forsythia gren
ProducentGRY & SIF
CertificeringFairtrade® certificeret
MaterialeUld
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Forsythia filtgren, Én Gry & Sif
Din bedømmelse

60cm

Håndlavet Skønhed med en Bæredygtig Vision

Gry & Sif er ikke blot et dansk brand; det er en fortælling om kreativitet, tradition og bæredygtighed, der starter i de forrevne bjerge i Nepal og finder sit hjem i de hyggelige danske hjem. Grundlagt i 1999 efter en inspirerende rejse gennem Nepal, blev Gry & Sif født ud af en fascination for de ældgamle håndværkstraditioner inden for uldfilt, som de dygtige nepalesiske kvinder mestrer.

Hos Én Gry & Sif bliver hvert eneste produkt skabt med omhu og kærlighed ved hjælp af disse gamle teknikker, der kan spores tilbage til antikken. Navnet Én Gry & Sif symboliserer dette unikke håndværk og understreger, at hvert produkt er en individuel skabning, båret af sin egen historie og sjæl.

Sortimentet fra Gry & Sif er bredt og alsidigt og omfatter en række charmerende figurer velegnede til forskellige lejligheder og højtider såsom jul, påske, fødselsdage og hverdagsglæder. Fra de traditionelle julefigurer til smukke filtblomster, er hver Gry & Sif skabelse et kunstværk i sig selv. Og det bedste af det hele? Alle produkterne er håndlavet af dygtige kvinder i Nepal, fremstillet af ren uld fra New Zealand, og de er certificeret som Fairtrade, hvilket betyder, at produktionen bidrager til at skabe fair lønninger og bæredygtige arbejdspladser for nepalesiske kvinder.

Siden 2009 har Én Gry & Sif været stolt over at være en del af Fairtrade-bevægelsen og har forpligtet sig til at skabe en positiv indvirkning både socialt og miljømæssigt. Ved at kombinere den rige kulturarv fra Nepal med danske traditioner har Gry & Sif formået at skabe et unikt brand, der ikke blot bringer skønhed ind i hjemmet, men også giver en meningsfuld støtte til lokalsamfundet i Nepal.

Ud over at skabe fantastiske produkter er Gry & Sif også en del af Det Halve Kongerige, en platform dedikeret til at fremme bæredygtighed og ansvarlig forbrugeradfærd. Gennem dette partnerskab sikrer Gry & Sif, at deres produkter ikke blot er smukke, men også produceret med omtanke for planeten og menneskerne, der skaber dem.

Så hvis du ønsker at tilføje en smule håndlavet skønhed og bæredygtighed til dit hjem, er Gry & Sif det perfekte valg. Med deres unikke produkter kan du ikke blot pynte dit hjem, men også støtte en positiv forandring i verden.