GRY & SIF

Simple Flower - Dusty Rose, Gry & Sif

På lager
  • 1-2 dages levering
  • Fri fragt ved køb over 499,-
  • Naturlige materialer

Simple Flower

Nyd delikat skønhed i dit hjem med "Simple Flower - Dusty Rose" fra Fairtrade-certificerede Gry & Sif. Denne søde, sarte blomst i smuk dusty rose skygger er håndlavet med stor omhu og kærlighed i Nepal, og præsenterer en fremragende måde at bringe et blødt pust af natur ind i dine rum, uanset om du bruger den som en del af en evighedsbuket eller lader den stå alene for sin enkle elegance.

"Simple Flower - Dusty Rose" er fremstillet af rent New Zealandsk uld, som er arbejdet med skicklige hænder i hjertet af Nepal. Dette er et ægte produkt fra Gry & Sif, et dansk brand dedikeret til Ægte Fairtrade håndværk siden deres inspirerende opstart på en rygsækrejse i 1999. Navnet Gry & Sif er en konstant påmindelse om, at hvert enkelt produkt er håndlavet og unikt i sig selv - og denne blomst er da ingen undtagelse.

Det er især kvinder, der har fremstillet denne sarte blomst, en tradition, der er født ud af bevidstheden om, at kvinder ofte er de bedste til at sikre, at familiens indkomst bliver brugt på den bedste måde. Virksomhedsindtægter på den måde er en styrkende kraft i disse lokalsamfund.

Med et vægt på kun 20 g, er denne lille blomst diskret, men dens indvirkning i din indretning vil bestemt ikke være ubemærket. Uanset om du placerer den i et værelse eller i et åbent rum, vil "Simple Flower - Dusty Rose" bringe en romantisk og hyggelig stemning til ethvert sted.

Vigtigste Egenskaber:

  • Håndlavet i Nepal med fairtrade-certificering
  • Skabt med ren New Zealandsk uld
  • Fremstillet af Gry & Sif - et beundret og respekteret dansk mærke
  • Hver blomst er unik
  • Vejer kun 20 g, let at placere hvor som helst
  • Fremstillet hovedsageligt af kvinder, støtter opbygning af lokale økonomier.

Med "Simple Flower - Dusty Rose" fra Gry & Sif, bringer du en unikt håndlavet del af den nepalesiske kultur ind i dit hjem, samtidig med at du understøtter en bæredygtig fremtid for det nepalesiske folk.

Specifikationer
Varenummer11013 dusty rose
ProducentGRY & SIF
CertificeringFairtrade® certificeret
MaterialeUld
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Simple Flower - Dusty Rose, Gry & Sif
Din bedømmelse

Håndlavet Skønhed med en Bæredygtig Vision

Gry & Sif er ikke blot et dansk brand; det er en fortælling om kreativitet, tradition og bæredygtighed, der starter i de forrevne bjerge i Nepal og finder sit hjem i de hyggelige danske hjem. Grundlagt i 1999 efter en inspirerende rejse gennem Nepal, blev Gry & Sif født ud af en fascination for de ældgamle håndværkstraditioner inden for uldfilt, som de dygtige nepalesiske kvinder mestrer.

Hos Én Gry & Sif bliver hvert eneste produkt skabt med omhu og kærlighed ved hjælp af disse gamle teknikker, der kan spores tilbage til antikken. Navnet Én Gry & Sif symboliserer dette unikke håndværk og understreger, at hvert produkt er en individuel skabning, båret af sin egen historie og sjæl.

Sortimentet fra Gry & Sif er bredt og alsidigt og omfatter en række charmerende figurer velegnede til forskellige lejligheder og højtider såsom jul, påske, fødselsdage og hverdagsglæder. Fra de traditionelle julefigurer til smukke filtblomster, er hver Gry & Sif skabelse et kunstværk i sig selv. Og det bedste af det hele? Alle produkterne er håndlavet af dygtige kvinder i Nepal, fremstillet af ren uld fra New Zealand, og de er certificeret som Fairtrade, hvilket betyder, at produktionen bidrager til at skabe fair lønninger og bæredygtige arbejdspladser for nepalesiske kvinder.

Siden 2009 har Én Gry & Sif været stolt over at være en del af Fairtrade-bevægelsen og har forpligtet sig til at skabe en positiv indvirkning både socialt og miljømæssigt. Ved at kombinere den rige kulturarv fra Nepal med danske traditioner har Gry & Sif formået at skabe et unikt brand, der ikke blot bringer skønhed ind i hjemmet, men også giver en meningsfuld støtte til lokalsamfundet i Nepal.

Ud over at skabe fantastiske produkter er Gry & Sif også en del af Det Halve Kongerige, en platform dedikeret til at fremme bæredygtighed og ansvarlig forbrugeradfærd. Gennem dette partnerskab sikrer Gry & Sif, at deres produkter ikke blot er smukke, men også produceret med omtanke for planeten og menneskerne, der skaber dem.

Så hvis du ønsker at tilføje en smule håndlavet skønhed og bæredygtighed til dit hjem, er Gry & Sif det perfekte valg. Med deres unikke produkter kan du ikke blot pynte dit hjem, men også støtte en positiv forandring i verden.