GRY & SIF

Hvid blomst, Én Gry & Sif

Brug evighedsblomster i dit hjem med fairtrade produkter fra Nepal.

På lager
  • 1-2 dages levering
  • Fri fragt ved køb over 499,-
  • Naturlige materialer

Hvid blomst

1 stk.

Lad os introducere dig til en blomst, der aldrig vil visne. Denne smukke hvide blomst fra Én Gry & Sif er endnu et eksempel på den charme og autenticitet, der kendetegner dette danske brand.

Historien bag Én Gry & Sif begynder under en rygsækrejse i 1999, hvor designeren Gry faldt for Nepal og de dygtige nepalesiske kvinders håndværksmæssige traditioner med uldfilt. Navnet Én Gry & Sif er en hyldest til denne tradition for håndværk – det hentyder til, at hvert produkt er unikt og håndlavet. Ingen to blomster er helt ens - hver enkelt blomst er nænsomt formet af ren, ny New Zealandsk uld af dygtige håndværkere.

Mange af håndværkerne er kvinder, fordi det har vist sig, at kvinder er de bedste til at sikre, at den indtjente indkomst bliver anvendt til gavn for familien. Det er mest kvinder der fremstiller produkterne, og i 2009 blev Én Gry & Sif certificeret som en Fairtrade-virksomhed af The World Fair Trade Organisation.

Denne hvide blomst fra Én Gry & Sif er mere end bare et smukt dekorationselement. Det er et symbol på en stærk tradition, kvindelig styrke og Fairtrade-fællesskab. Det er en evighedsblomst, der kan forblive lige så levende som den dag, den blev skabt.

Vigtige egenskaber:

  • Mål: Vægt 0.02 kg.
  • Materiale: Uld
  • Certificering: Fairtrade® certificeret
  • Håndlavet i Nepal
  • Ikke to blomster er helt ens
  • Produceret af ren ny New Zealandsk uld

Bemærk: Da denne blomst er håndlavet, vil der være små variationer fra produkt til produkt. Men det er netop dét, der gør hver blomst unik og særlig. Forvent at finde charme og skønhed i forskelligheden. Fire op for din kreativitet og brug denne blomst til at skabe et unikt touch i dit hjem, eller forær den til nærmeste og kæreste for at dele skønheden og historien bag Én Gry & Sif.

Specifikationer
Varenummer10913 hvid blomst
ProducentGRY & SIF
CertificeringFairtrade® certificeret
MaterialeUld
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Hvid blomst, Én Gry & Sif
Din bedømmelse

Håndlavet Skønhed med en Bæredygtig Vision

Gry & Sif er ikke blot et dansk brand; det er en fortælling om kreativitet, tradition og bæredygtighed, der starter i de forrevne bjerge i Nepal og finder sit hjem i de hyggelige danske hjem. Grundlagt i 1999 efter en inspirerende rejse gennem Nepal, blev Gry & Sif født ud af en fascination for de ældgamle håndværkstraditioner inden for uldfilt, som de dygtige nepalesiske kvinder mestrer.

Hos Én Gry & Sif bliver hvert eneste produkt skabt med omhu og kærlighed ved hjælp af disse gamle teknikker, der kan spores tilbage til antikken. Navnet Én Gry & Sif symboliserer dette unikke håndværk og understreger, at hvert produkt er en individuel skabning, båret af sin egen historie og sjæl.

Sortimentet fra Gry & Sif er bredt og alsidigt og omfatter en række charmerende figurer velegnede til forskellige lejligheder og højtider såsom jul, påske, fødselsdage og hverdagsglæder. Fra de traditionelle julefigurer til smukke filtblomster, er hver Gry & Sif skabelse et kunstværk i sig selv. Og det bedste af det hele? Alle produkterne er håndlavet af dygtige kvinder i Nepal, fremstillet af ren uld fra New Zealand, og de er certificeret som Fairtrade, hvilket betyder, at produktionen bidrager til at skabe fair lønninger og bæredygtige arbejdspladser for nepalesiske kvinder.

Siden 2009 har Én Gry & Sif været stolt over at være en del af Fairtrade-bevægelsen og har forpligtet sig til at skabe en positiv indvirkning både socialt og miljømæssigt. Ved at kombinere den rige kulturarv fra Nepal med danske traditioner har Gry & Sif formået at skabe et unikt brand, der ikke blot bringer skønhed ind i hjemmet, men også giver en meningsfuld støtte til lokalsamfundet i Nepal.

Ud over at skabe fantastiske produkter er Gry & Sif også en del af Det Halve Kongerige, en platform dedikeret til at fremme bæredygtighed og ansvarlig forbrugeradfærd. Gennem dette partnerskab sikrer Gry & Sif, at deres produkter ikke blot er smukke, men også produceret med omtanke for planeten og menneskerne, der skaber dem.

Så hvis du ønsker at tilføje en smule håndlavet skønhed og bæredygtighed til dit hjem, er Gry & Sif det perfekte valg. Med deres unikke produkter kan du ikke blot pynte dit hjem, men også støtte en positiv forandring i verden.