GRY & SIF

Filtgren med rosa bær, Én Gry & Sif

Brug evighedsblomster i dit hjem med fairtrade produkter fra Nepal.

På lager
  • 1-2 dages levering
  • Fri fragt ved køb over 499,-
  • Naturlige materialer

Filtgren med rosa bær

1 stk.

Gør dit hjem unikt og personligt med denne smukke Filtgren med rosa bær fra det anerkendte danske brand Én Gry & Sif. Denne dekorative gren er perfekt til enhver blomsterelsker, der søger noget anderledes og vedvarende til deres blomstervase eller buket. Med sin længde på 60 cm, vil den tilføre lyse rosatoner og naturlige elementer til hjemmets atmosfære.

Denne karakteristiske Filtgren med rosa bær er håndlavet af kunstfærdige nepalesiske kvinder, hvilket gør hvert enkelt produkt unikt. Hver blomst er nøje formet og farvet, hvilket skaber små variationer og påpeger det menneskelige præg. Denne detalje understreger fornemmelsen af en unik og personlig dekoration, perfekt til det moderne hjem. Alle produkter er fremstillet af ren, ny New Zealandsk uld, der bringer blødhed og varme til produktets udtryk.

Brandet Én Gry & Sif blev inspirationen til at lave håndlavede produkter fra en rygsæksrejse tilbage i 1999. De blev forelskede i de håndværksmæssige traditioner i Nepal og besluttede at kombinere deres kreative evner med de nepalesiske kvinders fornemmelse af uldfilten. Navnet Én Gry & Sif indikerer, at hver enkelt produkt er håndlavet og unikt, lettere sagt; der er kun det ene - for der vil altid være små forskelle på håndlavede produkter.

Endnu et vigtigt aspekt ved denne Filtgren er, at den er fremstillet under Fairtrade betingelser. I 2009 blev Én Gry & Sif certificeret som en Fairtrade virksomhed af The World Fair Trade Organisation. Dette betyder, at de ansatte i Nepal arbejder under gode arbejdsforhold og får den retfærdige betaling, de fortjener.

Slutteligt skal det nævnes, at gennem dit køb af produkter fra Én Gry & Sif, støtter du direkte de nepalesiske kunstnere og deres familier. De er dygtige og smilende mennesker, der sætter livet i produkterne - præcis som denne Filtgren med rosa bær.

Vigtige attributter:

  • Håndlavet af dygtige nepalesiske kvinder
  • Fremstillet af ren ny New Zealandsk uld
  • Hvert enkelt produkt er unikt
  • Fairtrade certificeret
  • Støtter gode arbejdsforhold og retfærdige betalinger i Nepal
  • Designet og produceret af Én Gry & Sif, et anerkendt dansk brand.
Specifikationer
Varenummer10213 branch with rose berries
ProducentGRY & SIF
CertificeringFairtrade® certificeret
MaterialeUld
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Filtgren med rosa bær, Én Gry & Sif
Din bedømmelse

60cm

Håndlavet Skønhed med en Bæredygtig Vision

Gry & Sif er ikke blot et dansk brand; det er en fortælling om kreativitet, tradition og bæredygtighed, der starter i de forrevne bjerge i Nepal og finder sit hjem i de hyggelige danske hjem. Grundlagt i 1999 efter en inspirerende rejse gennem Nepal, blev Gry & Sif født ud af en fascination for de ældgamle håndværkstraditioner inden for uldfilt, som de dygtige nepalesiske kvinder mestrer.

Hos Én Gry & Sif bliver hvert eneste produkt skabt med omhu og kærlighed ved hjælp af disse gamle teknikker, der kan spores tilbage til antikken. Navnet Én Gry & Sif symboliserer dette unikke håndværk og understreger, at hvert produkt er en individuel skabning, båret af sin egen historie og sjæl.

Sortimentet fra Gry & Sif er bredt og alsidigt og omfatter en række charmerende figurer velegnede til forskellige lejligheder og højtider såsom jul, påske, fødselsdage og hverdagsglæder. Fra de traditionelle julefigurer til smukke filtblomster, er hver Gry & Sif skabelse et kunstværk i sig selv. Og det bedste af det hele? Alle produkterne er håndlavet af dygtige kvinder i Nepal, fremstillet af ren uld fra New Zealand, og de er certificeret som Fairtrade, hvilket betyder, at produktionen bidrager til at skabe fair lønninger og bæredygtige arbejdspladser for nepalesiske kvinder.

Siden 2009 har Én Gry & Sif været stolt over at være en del af Fairtrade-bevægelsen og har forpligtet sig til at skabe en positiv indvirkning både socialt og miljømæssigt. Ved at kombinere den rige kulturarv fra Nepal med danske traditioner har Gry & Sif formået at skabe et unikt brand, der ikke blot bringer skønhed ind i hjemmet, men også giver en meningsfuld støtte til lokalsamfundet i Nepal.

Ud over at skabe fantastiske produkter er Gry & Sif også en del af Det Halve Kongerige, en platform dedikeret til at fremme bæredygtighed og ansvarlig forbrugeradfærd. Gennem dette partnerskab sikrer Gry & Sif, at deres produkter ikke blot er smukke, men også produceret med omtanke for planeten og menneskerne, der skaber dem.

Så hvis du ønsker at tilføje en smule håndlavet skønhed og bæredygtighed til dit hjem, er Gry & Sif det perfekte valg. Med deres unikke produkter kan du ikke blot pynte dit hjem, men også støtte en positiv forandring i verden.