GRY & SIF

Gul blomst, Én Gry & Sif

Brug evighedsblomster i dit hjem med fairtrade produkter fra Nepal.

På lager
  • 1-2 dages levering
  • Fri fragt ved køb over 499,-
  • Naturlige materialer

Gul blomst

1 stk.

Dyk ned i skønheden og historien bag den gule blomst fra Én Gry & Sif. En fortryllende tilføjelse til dit hjem, denne blomst er en del af en stolt tradition for håndværk og fairtrade produktionsprocesser.

Den gule blomst er en håndlavet fairtrade-vare fra Nepal. Hemmeligheden bag dens skønhed ligger i de lokale håndværksmæssige traditioner i Nepal for uldfilt, som blomsten er lavet af. Denne tradition blev opdaget af Gry på en rygsækrejse tilbage i 1999, og siden da har Én Gry & Sif hyldet nepalesisk håndværk gennem deres design og produktion.

Hver enkelt blomst fra Én Gry & Sif er unik - som navnet antyder er der kun 'én' af hver produkt. Disse små forskelle mellem produkterne er en hyldest til det kunsthåndværk, der er indarbejdet i hvert enkelt stykke. Lavet af ren ny New Zealandsk uld, bærer hver blomst en lille del af både Nepal og New Zealand. Og det er ikke kun mændene, der står bag produktionen. Mange af produkterne fremstilles af dygtige kvinder, som er de bedste til at sikre, at indkomsten bliver brugt i familien.

Men Én Gry & Sif er mere end blot håndværk og design. De er Fairtrade® certificerede af The World Fair Trade Organisation, hvilket betyder, at du ved køb af denne, bidrager til en retfærdig verden. Ligesom det nepalesiske folk, som Gry mødte på sin rejse, er produkterne fra Én Gry & Sif altid åbne og smilende.

I sidste ende er denne unikke gule blomst fra Én Gry & Sif mere end blot en dekoration. Den er et symbol på et globalt fællesskab af håndværk, tradition, kærlighed og retfærdighed.

Produktets vigtigste egenskaber:

  • Håndlavet i ren ny New Zealandsk uld
  • Fremstillet i Nepal under fairtrade betingelser
  • Én Gry & Sif er certificeret af The World Fair Trade Organisation
  • Hver blomst er unik, der er kun det ene
  • Inspireret af traditionelle nepalesiske håndværkstraditioner
Specifikationer
Varenummer10813 simple flower - Yellow
ProducentGRY & SIF
CertificeringFairtrade® certificeret
MaterialeUld
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Gul blomst, Én Gry & Sif
Din bedømmelse

Håndlavet Skønhed med en Bæredygtig Vision

Gry & Sif er ikke blot et dansk brand; det er en fortælling om kreativitet, tradition og bæredygtighed, der starter i de forrevne bjerge i Nepal og finder sit hjem i de hyggelige danske hjem. Grundlagt i 1999 efter en inspirerende rejse gennem Nepal, blev Gry & Sif født ud af en fascination for de ældgamle håndværkstraditioner inden for uldfilt, som de dygtige nepalesiske kvinder mestrer.

Hos Én Gry & Sif bliver hvert eneste produkt skabt med omhu og kærlighed ved hjælp af disse gamle teknikker, der kan spores tilbage til antikken. Navnet Én Gry & Sif symboliserer dette unikke håndværk og understreger, at hvert produkt er en individuel skabning, båret af sin egen historie og sjæl.

Sortimentet fra Gry & Sif er bredt og alsidigt og omfatter en række charmerende figurer velegnede til forskellige lejligheder og højtider såsom jul, påske, fødselsdage og hverdagsglæder. Fra de traditionelle julefigurer til smukke filtblomster, er hver Gry & Sif skabelse et kunstværk i sig selv. Og det bedste af det hele? Alle produkterne er håndlavet af dygtige kvinder i Nepal, fremstillet af ren uld fra New Zealand, og de er certificeret som Fairtrade, hvilket betyder, at produktionen bidrager til at skabe fair lønninger og bæredygtige arbejdspladser for nepalesiske kvinder.

Siden 2009 har Én Gry & Sif været stolt over at være en del af Fairtrade-bevægelsen og har forpligtet sig til at skabe en positiv indvirkning både socialt og miljømæssigt. Ved at kombinere den rige kulturarv fra Nepal med danske traditioner har Gry & Sif formået at skabe et unikt brand, der ikke blot bringer skønhed ind i hjemmet, men også giver en meningsfuld støtte til lokalsamfundet i Nepal.

Ud over at skabe fantastiske produkter er Gry & Sif også en del af Det Halve Kongerige, en platform dedikeret til at fremme bæredygtighed og ansvarlig forbrugeradfærd. Gennem dette partnerskab sikrer Gry & Sif, at deres produkter ikke blot er smukke, men også produceret med omtanke for planeten og menneskerne, der skaber dem.

Så hvis du ønsker at tilføje en smule håndlavet skønhed og bæredygtighed til dit hjem, er Gry & Sif det perfekte valg. Med deres unikke produkter kan du ikke blot pynte dit hjem, men også støtte en positiv forandring i verden.