GRY & SIF

Bird - Ochre/Green, Gry & Sif

Flot, sød lille fulg i filtet uld.

På lager
  • 1-2 dages levering
  • Fri fragt ved køb over 499,-
  • Naturlige materialer

Bird - Ochre/Green

1 stk.

Forvandl dit hjem til en charmerende oase med denne unikke Bird - Ochre/Green fra Gry & Sif. Denne dejlige lille håndlavede fugl er designet med stor kærlighed og detalje, hvilket bringer en følelse af varme og hygge til enhver indretning. Med sine smukke farvetoner og bløde uldoverflade er den et sandt kunstværk til hjemmet.

Bird - Ochre/Green er fremstillet af 100% ren, filtede uld fra New Zealand, der er kærligt formet af dygtige nepalesiske håndværkere. Disse håndverkere er fortrinsvis kvinder, der er eksperter inden for deres fag. Igennem generationer har de videreført deres teknikker, og resultatet er smukt håndværk af høj kvalitet.

Mål: 7x4 cm. Det betyder, at den er lille nok til næsten at passe ind på ethvert frirum i dit hjem - det kunne være din hylde, vindueskarmen, eller endda som en del af en større kunstinstallation.

Produktet, der er Fairtrade®-certificeret, understøtter et livsgrundlag for de nepalesiske kvinder, der har fremstillet disse stykker. Bird - Ochre/Green er ganske enkelt et produkt, der udstråler stor kvalitet, ægte håndværk, og et dybt engagement i videreførelse af traditionelle teknikker og støtte til lokalsamfundet.

Udover æstetiske fordele, så er ulden varm og lunt helt naturligt. Den lille fugl kan hænges op ved den indbyggede snor for et pust af sødme og karakter.

Vigtigste egenskaber:

  • Håndlavet i Nepal af 100% ren, filtede uld.
  • Måler 7x4 cm, hvilket gør den perfekt til ethvert rum.
  • Fremstillet af Fairtrade®-certificerede producenter, der støtter levevilkår.
  • Hver fugl er unikt håndlavet, hvilket sikrer, at ingen to er præcis ens.
  • Den indbyggede snor gør det muligt at hænge fuglen, hvilket tilføjer en charmerende detalje til dit hjem.
  • Skabt af Gry & Sif, en virksomhed kendt for deres uovertrufne håndværkskvalitet og kærlighed til detaljer.
Specifikationer
Varenummer15313
ProducentGRY & SIF
CertificeringFairtrade® certificeret
MaterialeUld
ProduktionslandNepal
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Bird - Ochre/Green, Gry & Sif
Din bedømmelse

7x4 cm

Håndlavet Skønhed med en Bæredygtig Vision

Gry & Sif er ikke blot et dansk brand; det er en fortælling om kreativitet, tradition og bæredygtighed, der starter i de forrevne bjerge i Nepal og finder sit hjem i de hyggelige danske hjem. Grundlagt i 1999 efter en inspirerende rejse gennem Nepal, blev Gry & Sif født ud af en fascination for de ældgamle håndværkstraditioner inden for uldfilt, som de dygtige nepalesiske kvinder mestrer.

Hos Én Gry & Sif bliver hvert eneste produkt skabt med omhu og kærlighed ved hjælp af disse gamle teknikker, der kan spores tilbage til antikken. Navnet Én Gry & Sif symboliserer dette unikke håndværk og understreger, at hvert produkt er en individuel skabning, båret af sin egen historie og sjæl.

Sortimentet fra Gry & Sif er bredt og alsidigt og omfatter en række charmerende figurer velegnede til forskellige lejligheder og højtider såsom jul, påske, fødselsdage og hverdagsglæder. Fra de traditionelle julefigurer til smukke filtblomster, er hver Gry & Sif skabelse et kunstværk i sig selv. Og det bedste af det hele? Alle produkterne er håndlavet af dygtige kvinder i Nepal, fremstillet af ren uld fra New Zealand, og de er certificeret som Fairtrade, hvilket betyder, at produktionen bidrager til at skabe fair lønninger og bæredygtige arbejdspladser for nepalesiske kvinder.

Siden 2009 har Én Gry & Sif været stolt over at være en del af Fairtrade-bevægelsen og har forpligtet sig til at skabe en positiv indvirkning både socialt og miljømæssigt. Ved at kombinere den rige kulturarv fra Nepal med danske traditioner har Gry & Sif formået at skabe et unikt brand, der ikke blot bringer skønhed ind i hjemmet, men også giver en meningsfuld støtte til lokalsamfundet i Nepal.

Ud over at skabe fantastiske produkter er Gry & Sif også en del af Det Halve Kongerige, en platform dedikeret til at fremme bæredygtighed og ansvarlig forbrugeradfærd. Gennem dette partnerskab sikrer Gry & Sif, at deres produkter ikke blot er smukke, men også produceret med omtanke for planeten og menneskerne, der skaber dem.

Så hvis du ønsker at tilføje en smule håndlavet skønhed og bæredygtighed til dit hjem, er Gry & Sif det perfekte valg. Med deres unikke produkter kan du ikke blot pynte dit hjem, men også støtte en positiv forandring i verden.