grums

grums fremstiller bæredygtig kvalitets hudpleje, der indeholder genanvendte kaffebønner, indsamlet på cafeer i Århus.

grums tror på, at hudpleje kan fremstilles efter bæredygtige principper uden at gå på kompromis med kvalitet, udseende, følelse eller effektivitet.

8 vare(r)
8 vare(r)

Hvorfor andvender grums kaffebønner?

Du har sikkert mærket effekten af en god kop kaffe, hvis du vågner en morgen og er lidt træt?

Efter kaffebrygning udvindes kun ca. 1% af næringstofferne i kaffebønnen og disse næringstoffer kan med fordel anvendes i hudpleje overvejende af fem grunde:

  1. Ny glød: I vores miljø er der mange frie radikaler (molekyler) som når de ødelægges ved ex. stress, rygning, forurening, diæter eller andet kan påvirke vores hud og være medvirkende til små linjer og mærke pletter i huden. Kaffebønner indeholder anti-oxidanter, som kan være med til at give din hud naturlig beskyttelse mod de frie radikaler og give huden ny gløde og vitalitet.
  2. Fasthed og elasticitet: Kaffebønner, der er malet, har den ideelle størrelse som peeling og virker rigtig godt til at fjerne døde hudceller og understøtte hudens produktion af nye celler. Derudover indeholder kaffebørnner koffein som booster hudens naturlige kollagen produktion. Kollagen er "limen" mellem hudcellerne, des mere kollagen, des mere fast og elastisk hud.
  3. Kaffe er bedre end plastic: I kosmetikindustrien anvendes ofte mikroplastic til fremstilling af peeling masker. Kaffebønner er biologisk nedbrydelige og ødelægger ikke væres miljø, når de skylles ud i vasken.
  4. Anti-inflammatorisk: Kaffebønner indeholder koffein og anti-oxidanter, der kan være med til at reducere inflammation og rødme i huden.
  5. Øger cirkulationen: Kaffebønner øger blodcirkulationen og reducerer cellulite. Når blodcirkulationen øges fjernes affaldsstoffer fra huden og den ser sundere ud. 

 

Her kan du se en lille video om grums: https://www.youtube.com/watch?v=WKL_igRpE5M