grums

Det innovative og bæredygtige brand grums fremstiller kvalitetshudplejeprodukter af genanvendte kaffebønner, som er indsamlet på diverse caféer i Aarhus. Selvom man nok tænker, at kaffe er noget, man drikker, så er der faktisk en lang række fordele ved næringsstofferne, som kan holde din hud silkeblød og sund.

Gå på opdagelse i grums hudpleje, og find en bred vifte af blandt andet body scrubs, serummer, cremer og meget mere. Fælles for alle er, at de er fremstillet efter bæredygtige principper uden at gå på kompromis med hverken kvalitet, udseende, følelse og effektivitet. Find lige præcis det produkt, som skal hjælpe dig med en pæn og ren hud.

Læs mere Læs mindre

8 varer

pr. side

Oplev grums’ innovative hudpleje med kaffe

Kaffe er ikke bare godt, når du vågner og skal friskes op. Det er nemlig også godt for huden. Med grums’ innovative hudpleje kan du finde en bred vifte af produkter med kaffe, som kan gøre mirakler for din hud. Kaffe indeholder nemlig antioxidanter, som giver huden en ny glød og god beskyttelse. Ligeledes bidrager de forskellige face scrubs og body scrubs med at holde huden fast og elastisk, ligesom de øger blodcirkulationen og reducerer cellulite.

I kosmetikbranchen bruges der ofte mikroplastik til fremstilling af blandt andet peelingmasker. Med kaffe som erstatning får du et bionedbrydeligt hudplejeprodukt, der ikke ødelægger vores miljø, når det skylles ud i vasken. Dermed er grums altså både et mere bæredygtigt og naturligt alternativ, ligesom det holder huden sund, ren og fast.

Find dit næste grums hudpleje

Det ligger nok i ordet ”grums”, at hudplejeprodukterne består af kaffegrums. Kaffegrumsen er indsamlet fra lokale caféer i Aarhus, hvor det bliver kvalitetssikret og indgår i den bæredygtige produktion. Til sidst ender produkterne med at blive hudpleje i flere forskellige former.

Blandt grums’ sortiment finder du lækre og veganske scrubs, som giver en god exfoliation. De forskellige scrubs fås til blandt andet hænder, krop og ansigt, og de sørger alle for at holde huden sund, fugtig og blød. Find dit perfekte match, og gør din hud en god tjeneste med grums-hudpleje.

Udforsk vores online univers af flere brands

Hos Det Halve Kongerige er vi leveringsdygtige i en bred vifte af brands, der alle går ind for naturlige materialer og en mere bæredygtig produktion. Foruden grums forhandler vi blandt andet Cape Mohair, Én Gry & Sif og OWN by basics.

Sidder du tilbage med spørgsmål omkring vores sortiment, eller har du brug for kompetent vejledning til at finde det helt rigtige produkt? Så skal du endelig ikke tøve med at kontakte os. Vi gør os altid umage for at give dig den absolut bedste oplevelse, når du handler hos os. Kontakt os på telefon, mail eller udfyld vores kontaktformular. Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores univers af brands, der alle gør det, de er bedst til – og med planeten in mente.