GAI+LISVA

Laura Cotton Top - White, Gai+Lisva

Laura Cotton Top - White" fra Gai+Lisva er en tidløs og essentiel del af din garderobe

På lager
Kun %1 tilbage
Fra 299,00  DKK
  • 1-2 dages levering
  • Fri fragt ved køb over 499,-
  • Naturlige materialer

Laura Cotton Top - White 

Mød Laura Cotton Top fra Gai+Lisva - din nye uundværlige garderobe favorit. Skabt til at varme dig og vikle dig blidt ind i en blød omfavnelse af den højeste kvalitet økologiske bomuld. Designet med den tidløse skønhed i tankerne, blev denne top født for at være en helt uundværlig del af din garderobe.

Laura-toppen i hvid er ikke blot et beklædningsstykke, men også en oplevelse af essensen af komfort og stil, der glider let ind i både din daglige garderobe og din yoga praksis. Den tynde, men robuste, spaghetti stropper og dens kropsnære pasform sikrer en sømløs integrering med alt andet du vælger at bære.

Denne top er fremstillet i 100% økologisk bomuld, så når du ifører dig Laura-toppen, mærker du brandets dedikation til håndværk, kvalitet og miljø. Denne høje kvalitet økologisk bomuld er dyrket uden brug af giftige kemikalier eller GMO'er (genetisk modificerede organismer) i overensstemmelse med økologiske landbrugsstandarder. Dette sikrer ikke kun en høj kvalitet, men også respekt for miljøet og en bedre livskvalitet for alle dem, der er involverede i processen.

Gai+Lisva har skabt Laura-toppen som en del af deres tidløse Essentials-kollektion, der er konstant klassiske og aldrig går af mode. Du kan derfor være sikker på, at denne top ikke bare er et kortvarigt modefænomen, men en investering i din stil og dit velbefindende for de mange år frem.

Bemærk venligst, at de angivne mål i skitsen gælder for en størrelse lille.

Vigtigste egenskaber:

  • Fremstillet af høj kvalitet økologisk bomuld
  • Del af Gai+Lisva's tidløse Essentials-kollektion
  • Tynde spaghetti stropper og kropsnær pasform
  • Gratis for giftige kemikalier og GMO'er
  • Målene gælder for en størrelse lille
  • Perfekt til daglig brug og til yoga.
Specifikationer
Varenummerlaura top hvid
ProducentGAI+LISVA
MaterialeBomuld

Gai+Lisvas transparente produktion

Gai+Lisva er et dansk brand der stammer fra Aarhus. Søstrene Malene og Bettina Aagaard Jensen står bag mærket, der har sit navn fra familiens to huse.

Gai+Lisva´s værdier hviler på simple nordiske traditioner og produkter indbyder til ro, balance, trivsel og ansvarlighed i livet.

Gai+Lisva står for bevidst tøjproduktion, og skaber tidsløse høj kvalitets produkter, der holder ud over modetrends og kollektioner der skifter. Når du køber et Gai+Lisva produkt får du et produkt, der vil holde i mange år og som vil blive en del af din basis garderobe.

Alle produkter er fremstillet med omtanke for miljø og kvalitet og mange Gai+Lisva produkter er en del af basis kollektionen, som kan bestilles år efter år. To gange om året udkommer en kollektion med de samme basis styles og nye produkter i sæsonfarver, som kun fremstilles i et begrænset antal.

Gai+Lisva har produceret den tynde uld og viskose blanding i Prato i Italien siden 2013, og kender derfor i dag ejerne så godt, at de ikke kun betragter dem som meget tætte samarbejdspartnere men nærmest som familie. 
Fabrikken er familieejet og har mere end 18 års erfaring.


Gai+Lisva besøger fabrikken to gange årligt, og hver gang ser de frem til besøg med stor glæde.

Fabrikken producerer omkring 30.000 enheder om måneden og har inhouse design, syning og pakning.
De ansatte har 8 timers arbejdsdage og arbejder 40 timer om ugen. 
De har 20 feriedage om året efter Italiensk lovgivning og får betalt forsikring som en del af lønnen.