Gorridsen Design

Laura Polo Iceland, Gorridsen Design

Den blødeste polo med fine perlemorsknapper i 100% cashmere.

På lager
Kun %1 tilbage
Fra 1.699,00  DKK
  • 1-2 dages levering
  • Gratis fragt ved køb over 499,-
  • Naturlige materialer

Laura Cashmere Polo, Iceland (lys grå)

Denne fine "polo" cashmere bluse med korte ærmer er strikket i et fint mønster. Blusen gør sig godt alene eller med en glat jakke over, fx. en skind jakke.

Blusen er hoftelang og fremstillet i 100% cashmere på det familie ejede strikkeri i Italien.

Selvom den har korte ærmer, så luner den godt og den bløde cashmere omfavner din krop og giver dig velvære.

Gorridsen Design

Med mange års erfaring i modebranchen har den danske designer Marianne Benedicte Gorridsen skabt et bæredygtigt strikkoncept med modeller i et tidløst design uden alder og sæson: Mode, som ikke går af mode.

Fælles for alle produkter fra Gorridsen Design er: Høj kvalitet hvad angår både garn, teknik og håndværksmæssige færdigheder. God pasform prioriteres højt, og ponchoerne er gennemarbejdede og testede hvad angår pasform og vask, før de sættes i produktion. De klassiske designs holder deres aktualitet sæson efter sæson og henvender sig til kvinder i alle aldre.

”Det enkle design er ofte det sværeste at opfinde, men til gengæld også det, man elsker i mange år. Jeg er meget inspireret af dansk møbel design, hvor modeller fra 50’erne og 60’erne stadig sælges og beundres i dag” siger Marianne Benedicte Gorridsen.

Italien er designernes mekka, fordi italienerne har helt unikke evner og maskiner til at forarbejde naturlige garner til velsiddende produkter ud fra designerens ønsker.

På fabrikken i Italien finder Marianne Benedicte Gorridsen de smukke kvaliteter og farver til det skandinaviske design. Den grundige proces med produktudviklingen resulterer i velsiddende enkle, klassiske og anvendelige modeller, som man elsker at bruge igen og igen.

Mål på blusen er følgende, liggende:

  S M L XL
Ærmelængde 26 cm 27 cm 29 cm 30 cm
Brystvidde 41 cm 43 cm 45 cm 49 cm
Længde 57 cm 58 cm 60 cm 61 cm
 

Håndvask uden at vride. Vandet presses skånsomt ud af tøjet. Brug altid kun uldvaskemiddel, og lad altid trøjen tørre fladt liggende.

Vask meget gerne i maskine på koldt uldvaskeprogram.

Overdriv ikke vask, men luft gerne tøjet i tør tilstand hængende udenfor. Opbevar altid din cardigan liggende.

Specifikationer
Varenummerlaura iceland
ProducentGorridsen Design
MaterialeCashmere uld
ProduktionslandItalien