GRY & SIF

Guldfinke, Gry & Sif

Der er mange fine fugle i sortimentet fra Gry & Sif, fx. denne lille guldfinke.

På lager
  • 1-2 dages levering
  • Fri fragt ved køb over 499,-
  • Naturlige materialer

Guldfinke

Mød den charmerende little Guldfinke fra Gry & Sif, der emmer af dygtigt håndværk og autentisk kunstnerisk flair. Denne lille skønhed er mere end bare en prydfugl - den er en fejring af talentfulde kunsthåndværkere i hjertet af Kathmandu, Nepal.

Håndfiltet af kvinder i lokale sociale workshops, repræsenterer hver lille Guldfinke en unik blanding af traditionel kunstnerisk dygtighed og moderne design. Udført i 100% filtet uld, føles enhver fugl lige så blød, som den ser ud.

Som et Fairtrade® certificeret produkt, kan du være sikker på at dit køb støtter bæredygtige arbejdsforhold og sikrer bedre økonomi for de talentfulde håndværkere. Det er et stykke pynt med en virkelig positiv indvirkning.

Denne lille guldfinke, med en størrelse på 8 cm, er et ikonisk element fra Gry & Sif's brede udvalg af fine fugle. Det er skabt til at tilføje en naturlig elegance til dit hjem eller at give som en tankevækkende gave.

Denne lille fugl repræsenterer det bedste af Gry & Sif's permanente forpligtelse til kvalitet og originalt design.

  • Lavet af 100% filtet uld
  • Håndlavet unika produkt
  • Fairtrade® certificeret
  • Produceret i Nepal
  • Måler 8 cm
  • En del af Gry & Sif's fine fuglesortiment.
Specifikationer
Varenummer16533
ProducentGRY & SIF
CertificeringFairtrade® certificeret
MaterialeUld
ProduktionslandNepal
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Guldfinke, Gry & Sif
Din bedømmelse

8cm

Håndlavet Skønhed med en Bæredygtig Vision

Gry & Sif er ikke blot et dansk brand; det er en fortælling om kreativitet, tradition og bæredygtighed, der starter i de forrevne bjerge i Nepal og finder sit hjem i de hyggelige danske hjem. Grundlagt i 1999 efter en inspirerende rejse gennem Nepal, blev Gry & Sif født ud af en fascination for de ældgamle håndværkstraditioner inden for uldfilt, som de dygtige nepalesiske kvinder mestrer.

Hos Én Gry & Sif bliver hvert eneste produkt skabt med omhu og kærlighed ved hjælp af disse gamle teknikker, der kan spores tilbage til antikken. Navnet Én Gry & Sif symboliserer dette unikke håndværk og understreger, at hvert produkt er en individuel skabning, båret af sin egen historie og sjæl.

Sortimentet fra Gry & Sif er bredt og alsidigt og omfatter en række charmerende figurer velegnede til forskellige lejligheder og højtider såsom jul, påske, fødselsdage og hverdagsglæder. Fra de traditionelle julefigurer til smukke filtblomster, er hver Gry & Sif skabelse et kunstværk i sig selv. Og det bedste af det hele? Alle produkterne er håndlavet af dygtige kvinder i Nepal, fremstillet af ren uld fra New Zealand, og de er certificeret som Fairtrade, hvilket betyder, at produktionen bidrager til at skabe fair lønninger og bæredygtige arbejdspladser for nepalesiske kvinder.

Siden 2009 har Én Gry & Sif været stolt over at være en del af Fairtrade-bevægelsen og har forpligtet sig til at skabe en positiv indvirkning både socialt og miljømæssigt. Ved at kombinere den rige kulturarv fra Nepal med danske traditioner har Gry & Sif formået at skabe et unikt brand, der ikke blot bringer skønhed ind i hjemmet, men også giver en meningsfuld støtte til lokalsamfundet i Nepal.

Ud over at skabe fantastiske produkter er Gry & Sif også en del af Det Halve Kongerige, en platform dedikeret til at fremme bæredygtighed og ansvarlig forbrugeradfærd. Gennem dette partnerskab sikrer Gry & Sif, at deres produkter ikke blot er smukke, men også produceret med omtanke for planeten og menneskerne, der skaber dem.

Så hvis du ønsker at tilføje en smule håndlavet skønhed og bæredygtighed til dit hjem, er Gry & Sif det perfekte valg. Med deres unikke produkter kan du ikke blot pynte dit hjem, men også støtte en positiv forandring i verden.