MAISON MATINE

Hasard Bazar, Maison Matine

Skøn sød duft fra Maison Matine.

Vælg størrelse herunder.

På lager
Kun %1 tilbage
  • 1-2 dages levering
  • Fri fragt ved køb over 499,-
  • Naturlige materialer

Hasard Bazar EdP

Dyk ned i en oplevelse af sofistikeret duft med Maison Matines Hasard Bazar. Denne skønne Eau de Parfum er perfekt til både mænd og kvinder og er nu tilgængelig i 15 ml og 50 ml flakon, fremstillet i hjertet af det franske land. En dristig skabelse inspireret af kreativitet og modet til at gribe chancen, lever Hasard Bazar op til sit navn og inviterer til at leve det uventede.

Expressér din unikke personlighed, fordyb dig i en verden af komplekse duftnoter og hæv din stil. Hasard Bazar byder på et rigt olfaktorisk univers med topnoter af sichuan peber, der umiddelbart stikker af med sin karakteristiske krydrede, aromatiske nuance. Mellemtonerne indfanges af det romantiske strejf af rose blandet med det sofistikerede og subtile ambros. Basen af denne duft skaber en varm og beroligende atmosfære med noter af patchouli, moskus, vanilje og tonkabønner og efterlader således et langvarigt indtryk.

Experimenter og udfordre grænserne for hvad der er muligt med Maison Matine’s Hasard Bazar. Kom med på en rejse gennem et varmt, krydret, orientalsk duftunivers med vaniljens sødme balanceret perfekt af friskheden fra sichuan peber. Fremstillet i Frankrig, er denne duft en hyldest til kreativitet, individualitet og den unikke skønhed i det uventede.

Produktegenskaber:

  • Unisex duft, perfekt til både mænd og kvinder
  • Fremstillet i Frankrig
  • EAU de Parfum
  • Topnoter: sichuan peber
  • Mellemnoter: rose, ambros
  • Basenoter: patchouli, moskus, vanilje, tonkabønner
  • Leveres i en elegant flaske, der kan genanvendes eller genbruges.

Lad dig forføre af de komplekse, rige og dybt fascinerende duftnoter fra Maison Matines Hasard Bazar Eau de Parfum og gør det til din signaturduft i dag.

Specifikationer
Varenummerhasard bazar EdP
ProducentMAISON MATINE
ProduktionslandFrankrig
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Hasard Bazar, Maison Matine
Din bedømmelse

15 ml - 0.5 Fl.Oz

50 ml - 1.69 Fl.Oz

Hasard Bazar:

ALCOHOL DENAT, PARFUM (FRAGRANCE), AQUA (WATER), ALPHA-ISOMETHYL IONONE, COUMARIN, CINNAMYL ALCOHOL, LIMONENE, CITRAL, CINNAMAL

Maison Matine

Maison Matine er på en bæredygtig mission om at tilføre dig bæredygtige dufte, der indeholder op mod 92% natur og som gør op med den traditionelle parfumeri kultur.

Alkoholen i parfumen er baseret på hvede og ingredienserne i duftene er naturlige.

Illustrationerne på parfume flakonerne er lavet af to superkvinder, Perrine Honoré og Mathilde Purseigle.

Perrine HONORÉ er en fransk illustrator og grafisk designer med base i Barcelona. Hun arbejder inden for mange felter såsom urban kunst, skabelse af tekstilmønstre mv.
Det er gennem en festlig og farverig æstetik, at hun konstruerer et kritisk univers, hvor galskab og spontanitet hersker. Instagram: @honoreperrine

Mathilde PURSEIGLE er en fransk grafisk designer med base i Paris. Meget kreativ byggede hun hele Maison Matine-identiteten og illustrationerne til den første kollektion. Hun er Maison Matines hemmelige våben!