MANUCURIST PARIS

Base coat - Force green, Manucurist Paris

Baseboat der er designet til at styrke blødenegle. Passer til serien Manucurist green.

På lager
90,00  DKK
 • 1-2 dages levering
 • Fri fragt ved køb over 499,-
 • Naturlige materialer

Base coat - Force green

Gør plads til Manucurist Paris' Base coat - Force green: en yderst effektfuld opløsning designet til at styrke blødenegle og forbedre holdbarheden af din neglelak.

Skabt af kendte neglespecialister Manucurist Paris, er Base coat - Force green en del af 'Green' serien, som er kendt som en chic og farverig kollektion af plejende og miljøvenlige negleprodukter. Denne base coat er skabt med omtanke for vores planet og med det formål at have den mest positive effekt på dine negle.

Men hva' indeholder det så, tænker du nok. Base coat - Force green er fuld af lækre ingredienser som AHA, som hjælper med at nære og genopbygge bløde og skøre negle. Det er også her, magien bag dens evne til at forstærke negle og forlænge holdbarheden af din neglelak findes.

Men der er mere endnu. Manucurist Paris har sørget for at udelade skadelige kemikalier i deres base coat. I stedet er produktet fyldt med veganske og økologisk dyrkede ingredienser som kartoffel, hvede, maniok, majs, kokos og bambusekstrakt. Disse bio-baserede ingredienser er altså ikke fremstillet af petroleum men fra vedvarende ressourcer, hvilket begrænser indvirkningen på miljøet.

Så skabt med en plejende formel, der indeholder op til 84% naturligt indhold, er 'Base Force green' mere end bare en underlak. Den er et skridt mod mere miljøvenlige skønhedsrutiner.

Vigtige egenskaber:

 • Fremstillet für Manucurist Paris
 • Indgår i den miljøvenlige 'Green' serie
 • Beriget med AHA der genopbygger bløde og skøre negle
 • Styrker negle og forlænger holdbarheden af din neglelak
 • Fyldt med veganske og økologiske ingredienser
 • Fremstillet uden skadelige kemikalier
 • Indeholder op til 84% naturligt indhold
 • Begrænset negativ indvirkning på miljøet
 • Produceres i Frankrig
 • Størrelse: 15 ml.
Specifikationer
Varenummerbase force green
ProducentMANUCURIST PARIS
ProduktionslandFrankrig

15 ml

Perfekt lakering

Sådan lægger du neglelak, så det holder:

1) Start med at file dine negle, det gør dem klar til at modtage behandling.

2) Påfør Emollient efficace, der skånsomt fjerner død hud, og gør neglen klar til behandling.

3) Læg et lag basecoat, vælg mellem Base 5.5 vitaminée (beskytter og tilfører fugt), Force Green (styrker og plejer), Base S.O.S. (til meget beskadigede negle: styrker og giver struktur) eller Base lissante (blødgør og udligner rillede og ujævne negle, så lakken ligger mere jævnt). En base beskytter neglen mod misfarvning og øger holdbarheden. Husk at forsegle spidsen af neglen med basen.

4) Påfør neglelak. Husk at forsegle enden af neglen. Læg altid to tynde lag farve, også selvom det dækker godt i første lag.

5) Påfør Sunshine topcoat for et skinnende og holdbart resultat.

6) Husk at pleje dine neglebånd, vi anbefaler neglebåndsolien Huile Verte.

Hvis du gennemgår ovenstående rutine tager en lakering ca. en halv time. Du vil opnå velplejede og smukke negle, der holder i ca. en uge, alt efter hvad hvor hårdt arbejde du udfører med dine hænder.

Manucurist Paris

Manucurist Paris er en visionær virksomhed i skønhedsindustrien, der startede sin rejse i 1996 i hjertet af Paris. Grundlagt af en passioneret kvinde, der åbnede den første professionnelle Manucurist Paris neglesalon. Her voksede en dyb forståelse for kvinders behov og bekymringer omkring neglepleje, herunder udfordringerne ved klassisk neglelak og skader forårsaget af gel.

Efter at have erhvervet værdifuld erfaring hos luksusmærker som Louis Vuitton, Prada og YSL, overtog Gaëlle Lebrat Personnaz, ledelsen af Manucurist i 2016. Med erfaring fra luksusmode og en brændende passion for farver, sundhed og bæredygtighed, omformede hun virksomheden med et klart mål: At skabe et grønt og rent alternativ til traditionel gel neglelak. Missionen var at bevare glæden ved neglepleje, både i salonen og hjemme, samtidig med at adressere de miljø- og sundhedsmæssige bekymringer.

Manucurist Paris står nu som et symbol på uforsonlig skønhed og miljøbevidsthed. Firmaet er dedikeret til at pleje dine hænder og bevare vores planet, og dette afspejles i deres produkter. Sortimentet er primært biosourced og af naturlig oprindelse, og der stræbes konstant efter at innovere inden for skønhed, der lever op til bæredygtige værdier.

I udviklingen af produkter lægger Manucurist Paris vægt på rene ingredienser. Der er udelukket en lang række kontroversielle stoffer, som ofte stammer fra petrokemikalier og kan udgøre sundhedsrisici. Derudover er alle serier certificeret veganske af The Vegan Society, hvilket garanterer fravær af dyreafledte ingredienser i både formulering og produktion.

Manucurist Paris er et eksempel på dyrevenlige praksis. I overensstemmende med europæiske regler, testes h produkter eller ingredienser på dyr. Desuden er lakker og behandlinger stolt fremstillet i Frankrig, hvor der prioriteres korte forsyningskæder og lokale leverandører. Manucurist Paris samarbejder også med et ESAT (Etablissement et Service d'Aide par le Travail), som fremmer socialt ansvarlige arbejdsforhold.

Denne innovative tilgang og dedikation til bæredygtighed og kvalitet gør Manucurist Paris til mere end blot en skønhedsmærke; det er en revolution inden for neglepleje, der hylder både individuel skønhed og planetens velvære.