Base Force green, Manucurist Green

På lager

90,00 kr
Produktbeskrivelse

Manucurist Green, Base Force green

15 ml

Manurist Green er designet til at have den mindst muligt negative indvirkning på vores planet og den allerbedste på neglene.

Basecoat Base Force green er designet til bløde negle, der har brug for styrke og næring.

Base Force green indeholder AHA, der tilfører medvirker til en genopbygggende behandling til bløde og skøre negle. Som basecoat styrker og beskytter Base Force green neglen og sikrer en god holdbarhed til neglelakken.

 

Neglespecialisterne Manucurist Paris har med linjen ”Green” skabt en farverig og chic serie af plejende og miljøvenlige neglelakker, baseret på en plejende formel med op til 84% naturligt indhold.

De plantebaserede neglelakker er udeladt en lang række skadelige kemikalier, og indeholder i stedet veganske og økologisk dyrkede ingredienser – som: kartoffel, hvede, maniok, majs, kokos og bambusekstrakt.

De bio-baserede ingredienser er ikke fremstillet af petroleum, men fra vedvarende ressourcer, der begrænser indvirkningen på miljøet.

 

Brug Manucurist Green neglelakfjerner til forsigtigt at fjerne neglelak fra dine negle. 

Forlæng holdbarheden af din neglelak med følgende produkter:

  1. Start med Emollient efficace, der skånsomt fjerner død hud og gør neglen klar til behandling.
  2. Neglebånd blødgøres med neglebåndsolien Huile Verte.
  3. Læg en basecoat, vælg mellem Base 5.5 vitaminée (beskytter og tilfører fugt), Force Green (styrker og plejer), Base S.O.S. (til meget beskadigede negle: styrker og giver struktur) eller Base lissante (blødgør og udligner rillede og ujævne negle, så lakken ligger mere jævnt).
  4. Påfør neglelak, et eller to lag.
  5. Påfør topcoat Sunshine for et skinnende og holdbart resultat.
Yderligere information
Varenummerbase force green
ProducentManucurist
Bedømmelser