MANUCURIST PARIS

Top coat - Sunshine - green, Manucurist Paris

Den bedste top coat til Manucurist green serien.

På lager
  • 1-2 dages levering
  • Fri fragt ved køb over 499,-
  • Naturlige materialer

Top coat - Sunshine - green

Top coat - Sunshine - green; en førsteklasses top coat skabt af det anerkendte franske mærke, Manucurist Paris. Dette er den bedste top coat for dig, der allerede er forelsket i de farverige og bæredygtige lakker i Manucurist's Green serie.

Din nye favorit top coat kommer i en flot 15 ml flaske, og er produceret i Frankrig, hvor Manucurist Paris har sin base. 

Sunshine UV Top Coat er mere end bare en negellak; det er et skridt mod en mere bæredygtig planet. Den er designet med minimal negativ indvirkning på vores planet in mente, men samtidig med maksimal effekt på dine negle. Denne fantastiske top coat giver et gelé-lignende look uden at være en gel lak - så du får den fantastiske glans og finish, uden at skulle bekymre dig om UV lys og lamper. Og så tørrer den endda hurtigere pga. sin unikke reaktion på naturlige UV-stråler.

Manucurist Paris har virkelig haft fokus på miljøet og kvaliteten med deres Green-serie. Faktisk er op til 84% af indholdet i denne top coat naturlige ingredienser, såsom: kartoffel, hvede, maniok, majs, kokos og bambusekstrakt. Der er undladt en lang række skadelige kemikalier, som enten er erstattet eller helt udeladt. Derfor kan du være sikker på, at når du bruger denne top coat, får du et godt produkt, der ikke kun ser godt ud, men som også er bedre for både dig og vores planet.

Hovedpunkter:

  • Produceret af Manucurist Paris, et anerkendt mærke inden for kvalitets neglepleje
  • Designet specifikt til at supplere lakkerne i Manucurist's Green-serie
  • Hurtigtørrende formel der reagerer på naturligt UV-lys
  • Gel-lignende finish uden brug af UV lampe
  • Op til 84% naturligt indhold
  • Miljøvenlig produktion og indhold fri for skadelige kemikalier
  • Ingredienser inkluderer kartoffel, hvede, maniok, majs, kokos og bambusekstrakt.
Specifikationer
Varenummersunshine top coat
ProducentMANUCURIST PARIS
ProduktionslandFrankrig
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Top coat - Sunshine - green, Manucurist Paris
Din bedømmelse

15 ml

Perfekt lakering

Sådan lægger du neglelak, så det holder:

1) Start med at file dine negle, det gør dem klar til at modtage behandling.

2) Påfør Emollient efficace, der skånsomt fjerner død hud, og gør neglen klar til behandling.

3) Læg et lag basecoat, vælg mellem Base 5.5 vitaminée (beskytter og tilfører fugt), Force Green (styrker og plejer), Base S.O.S. (til meget beskadigede negle: styrker og giver struktur) eller Base lissante (blødgør og udligner rillede og ujævne negle, så lakken ligger mere jævnt). En base beskytter neglen mod misfarvning og øger holdbarheden. Husk at forsegle spidsen af neglen med basen.

4) Påfør neglelak. Husk at forsegle enden af neglen. Læg altid to tynde lag farve, også selvom det dækker godt i første lag.

5) Påfør Sunshine topcoat for et skinnende og holdbart resultat.

6) Husk at pleje dine neglebånd, vi anbefaler neglebåndsolien Huile Verte.

Hvis du gennemgår ovenstående rutine tager en lakering ca. en halv time. Du vil opnå velplejede og smukke negle, der holder i ca. en uge, alt efter hvad hvor hårdt arbejde du udfører med dine hænder.

Manucurist Paris

Manucurist Paris er en visionær virksomhed i skønhedsindustrien, der startede sin rejse i 1996 i hjertet af Paris. Grundlagt af en passioneret kvinde, der åbnede den første professionnelle Manucurist Paris neglesalon. Her voksede en dyb forståelse for kvinders behov og bekymringer omkring neglepleje, herunder udfordringerne ved klassisk neglelak og skader forårsaget af gel.

Efter at have erhvervet værdifuld erfaring hos luksusmærker som Louis Vuitton, Prada og YSL, overtog Gaëlle Lebrat Personnaz, ledelsen af Manucurist i 2016. Med erfaring fra luksusmode og en brændende passion for farver, sundhed og bæredygtighed, omformede hun virksomheden med et klart mål: At skabe et grønt og rent alternativ til traditionel gel neglelak. Missionen var at bevare glæden ved neglepleje, både i salonen og hjemme, samtidig med at adressere de miljø- og sundhedsmæssige bekymringer.

Manucurist Paris står nu som et symbol på uforsonlig skønhed og miljøbevidsthed. Firmaet er dedikeret til at pleje dine hænder og bevare vores planet, og dette afspejles i deres produkter. Sortimentet er primært biosourced og af naturlig oprindelse, og der stræbes konstant efter at innovere inden for skønhed, der lever op til bæredygtige værdier.

I udviklingen af produkter lægger Manucurist Paris vægt på rene ingredienser. Der er udelukket en lang række kontroversielle stoffer, som ofte stammer fra petrokemikalier og kan udgøre sundhedsrisici. Derudover er alle serier certificeret veganske af The Vegan Society, hvilket garanterer fravær af dyreafledte ingredienser i både formulering og produktion.

Manucurist Paris er et eksempel på dyrevenlige praksis. I overensstemmende med europæiske regler, testes h produkter eller ingredienser på dyr. Desuden er lakker og behandlinger stolt fremstillet i Frankrig, hvor der prioriteres korte forsyningskæder og lokale leverandører. Manucurist Paris samarbejder også med et ESAT (Etablissement et Service d'Aide par le Travail), som fremmer socialt ansvarlige arbejdsforhold.

Denne innovative tilgang og dedikation til bæredygtighed og kvalitet gør Manucurist Paris til mere end blot en skønhedsmærke; det er en revolution inden for neglepleje, der hylder både individuel skønhed og planetens velvære.