MAISON MATINE

Warni Warni EdP, Maison Matine

Skøn duft fra Maison Matiné, vælg mellem to størrelser i flacon herunder.

På lager
Kun %1 tilbage
  • 1-2 dages levering
  • Fri fragt ved køb over 499,-
  • Naturlige materialer

Warni Warni EdP

Lad os introducere Warni Warni fra Maison Matine. En Eau de Parfum, der fører dig til hjertet af kosmopolitiske byer med sine krydrede noter - et sandt mesterværk tilgængelig i 2 forskellige størrelser.

Det franske parfumehus, Maison Matine, er kendt for sin skarpe sans for at kreere særlige og unikke dufte. Og det ses tydeligt med Warni Warni. Dens indbydende duft er som en gæstfri invitation til at dele og mødes, akkurat som navnet antyder med ordene "Kom til mig, kom til mig".

Som en duftende rundrejse byder Warni Warni først på forfriskende topnoter af te og kardemomme, inden den bevæger sig ind i hjertet af duften, med noter af fresia og citrusblomst. Afslutningsvis kan du fornemme dybere, jordnære basenoter fra cedertræ, moskus og kumarin, hvilket giver en blød men krydret undertone.

Den aromatiske og blomsterrige duftkategori, hvortil Warni Warni hører, er kendt for at skabe følelser af velvære og autenticitet. Og som med alle dufte fra Maison Matine, er Warni Warni unisex – designet til at blive nydt af alle, uanset køn.

Alt dette er pakket i små fine flasker, der nemt kan medbringes i tasken, hvad end din dag bringer. Desuden vil vi også gerne understrege, at denne duft er skabt i Frankrig, der er kendt for sine høje standarder inden for parfumeverdenen.

For at opsummere, her er de vigtigste egenskaber ved Warni Warni, Maison Matine:

  • Unik unisex duft
  • Krydrede noter, der henleder tankerne mod kosmopolitiske byer
  • Topnoter: te, kardemomme
  • Mellemnoter: fresia, citrusblomst
  • Baseret noter: cedertræ, moskus, kumarin
  • Produceret i Frankrig
  • Hører under den blomsterrige og krydrede duftkategori
Specifikationer
Varenummerwarni warni
ProducentMAISON MATINE
ProduktionslandFrankrig
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Warni Warni EdP, Maison Matine
Din bedømmelse

15 ml - 0.5 Fl.Oz

50 ml - 1.69 Fl.Oz

Warni Warni:

ALCOHOL DENAT, PARFUM (FRAGANCE), AQUA (WATER), LINALOOL, LIMONENE, ETHYLHEXYLMETHOXYCINNAMATE, BUTYL METHOXYDIBENZOLMETHANE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, COUMARIN, CITRAL, GERANIOL, CITRONELLOL, FARNESOL

Maison Matine

Maison Matine er på en bæredygtig mission om at tilføre dig bæredygtige dufte, der indeholder op mod 92% natur og som gør op med den traditionelle parfumeri kultur.

Alkoholen i parfumen er baseret på hvede og ingredienserne i duftene er naturlige.

Illustrationerne på parfume flakonerne er lavet af to superkvinder, Perrine Honoré og Mathilde Purseigle.

Perrine HONORÉ er en fransk illustrator og grafisk designer med base i Barcelona. Hun arbejder inden for mange felter såsom urban kunst, skabelse af tekstilmønstre mv.
Det er gennem en festlig og farverig æstetik, at hun konstruerer et kritisk univers, hvor galskab og spontanitet hersker. Instagram: @honoreperrine

Mathilde PURSEIGLE er en fransk grafisk designer med base i Paris. Meget kreativ byggede hun hele Maison Matine-identiteten og illustrationerne til den første kollektion. Hun er Maison Matines hemmelige våben!