PANIER DES SENS

Marseille sæbe Verbena, Panier des Sens

Forfrisk din hud med fuld energi og vitalitet med vores Marseille Sæbe Verbena fra Panier des Sens

På lager
130,00  DKK
  • 1-2 dages levering
  • Fri fragt ved køb over 499,-
  • Naturlige materialer

Marseille sæbe Verbena

Dyk ned i den rene og naturlige skønhed, som den flydende Marseille sæbe Verbena fra Panier des Sens tilbyder. Denne sæbe formår trods sin kortvarige tilstedeværelse på markedet, at efterlade et uudsletteligt indtryk på grund af sin fremragende kvalitet og enestående aroma.

Lovd om en historisk samling af fornemme flydende sæber, er denne Marseille sæbe Verbena fremstillet af 97% naturlige ingredienser, primært vegetabilske olier. Denne sæbe følger den ædle Marseille-tradition, hvor sæben fremstilles i kedler for at bevare de naturlige og rensende egenskaber.

Duften af Verbena er som en frisk brise af vitalitet og godt humør. Denne skønne citrusduft er en balsam for sjælen, der drager dig ind i en oase af friskhed, fryd og afslapning.

Verbena er en typisk middelhavs-busk, rig på harmonisk æterisk olie. Panier des Sens har formået at ekstrahere denne olie og blande den i deres sæbe, med det formål at revitalisere og vække træt hud. Denne kraftfulde plante er kendt for både sine energigivende og afslappende egenskaber, som utvivlsomt vil hjælpe med at afhjælpe stress fra hverdagens travlhed.

Dronningen af vegetabilske olier, kokosolie, er også en del af ingredienslisten. Kokosolie er kendt for sine beskyttende og nærende egenskaber. Den beskytter også mod hudens ældning, og efterlader huden yderst blødgjort, fugtet og næret i dybden.

I overensstemmelse med mærkets ærlige og transparente tilgang, er det vigtigt at nævne, at sæben ikke indeholder nogen form for skrappe stoffer. Sæben er blid og egnet til daglig brug.

I korte træk har sæben følgende egenskaber:

  • Fremstillet af 97% naturlige ingredienser.
  • Lugter skønt af Verbena, der vækker sanserne.
  • Beriget med kokosolie, der fugter og nærer huden.
  • Fremstillet i overensstemmelse med den autentiske Marseille tradition.
  • Velegnet til daglig brug.
  • Energigivende og afslappende effekt.
Specifikationer
Varenummermarseille sæbe verbena
ProducentPANIER DES SENS

500 ml

Ingrediensliste:

AQUA (WATER) / POTASSIUM COCOATE / GLYCERIN / PARFUM (FRAGRANCE) / LITSEA CUBEBA (VERBENA) FRUIT OIL / COCOS NUCIFERA (COCONUT) OIL / HYDROXYETHYLCELLULOSE / TETRASODIUM GLUTAMATE DIACETATE / LAURYL GLUCOSIDE / POLYGLYCERYL-2 DIPOLYHYDROXYSTEARATE / POTASSIUM BENZOATE / POTASSIUM SORBATE / TETRASODIUM EDTA / TOCOPHEROL / CITRIC ACID / POLYSORBATE 60 / SODIUM PHOSPHATE / DISODIUM PHOSPHATE / LIMONENE / CITRAL / GERANIOL / CITRONELLOL / LINALOOL.