Panier des Sens

Økologisk Marseille sæbe Lavendel refill, Panier des Sens

På lager
100,00  DKK
  • 1-2 dages levering
  • Gratis fragt ved køb over 499,-
  • Naturlige materialer

Flydende økologisk Marseille sæbe refill, Lavendel

500 ml

Fremstillet af vegetabilske olier. Denne flydende sæbe er lavet i kedler efter den fineste Marseille-tradition.

Økologisk og økonomisk, denne refill giver et nyt liv til dine flasker og reducerer husholdningsaffald.

97% af de samlede ingredienser er af naturlig oprindelse.

LAVENDEL
En tidløs, elegant og naturlig duft. Afslapper og hviler krop og sind.

LAVENDEL ÆTERISK OLIE
Lavendel, også kendt som "blåt guld", er en aromatisk hyldest til Provence. Det er regionens duftende sjæl, frugten af ​​respektfuldt arbejde.
Lavendel æterisk olie er særlig god til følsom og irriteret hud. Dens velvære og sindsro duft er meget effektiv som en anti-stress for at genvinde afslapning og fred. Takket være dens specifikke virkning på nervesystemet hjælper den også med at reducere ophidselse, hovedpine og søvnløshed.
Velværeberøringen: Styrker balancen og velvære, regulerer nervesystemets angst.

KOKOSOLIE

Kokosolie, rig på essentielle fedtsyrer, vitamin A og E, er kendt for sine nærende, genoprettende og beroligende egenskaber.

100% naturlig, den er koldpresset for at bevare alle dens frugtkvaliteter og for at garantere olie af overlegen kvalitet. Kokosolie hjælper med at nære og beskytte huden, mens den respekterer dens hydrolipide film.

Denne dermatologisk testede flydende sæbe renser blidt huden og hjælper med at bevare dens naturlige balance. Huden er ren og delikat parfumeret.

Arbejd til et skum på våd hud, og skyl derefter af med rent vand. Kan bruges til at vaske hænder og krop på daglig basis.
Undgå kontakt med øjnene. I tilfælde af kontakt med øjnene: Skyl forsigtigt med vand i flere minutter.

ØKOLOGISK OG ØKONOMISK

Denne refill giver et nyt liv til dine flasker og begrænser husholdningsaffald med 65 % mindre plastmateriale sammenlignet med den oprindelige flaske.

Panier des Sens er medlemmer af 1% for Planet, en international bevægelse af iværksættere, der er forpligtet til en ny økonomi, med mere respekt for mennesker og planeten.

Firmaet donerer 1% af omsætningen af ​​vores grønne samling til miljøbeskyttelsesorganisationer.

DUFT FRA GRASSE - Alle dufte er skabt af mesterparfumører i Grasse, hjertet af det globale High Perfumery og opført på UNESCOs verdensarvsliste. Med exceptionelle naturlige råvarer er de eksklusive for mærket.

Ingredienser:

AQUA (WATER) / POTASSIUM COCOATE / GLYCERIN / PARFUM (FRAGRANCE) / POLYGLYCERYL-3 CAPRYLATE / LAVANDULA ANGUSTIFOLIA (LAVENDER) OIL / COCOS NUCIFERA (COCONUT) OIL / HYDROXYETHYLCELLULOSE / TETRASODIUM GLUTAMATE DIACETATE / POTASSIUM BENZOATE / POTASSIUM SORBATE / TETRASODIUM EDTA / TOCOPHEROL / POLYSORBATE 60 / SODIUM PHOSPHATE / DISODIUM PHOSPHATE / LINALOOL.

 

 

Specifikationer
Varenummerrefill lavendel
ProducentPanier des Sens