MAISON MATINE

Into the Wild 50 ml, Maison Matine

En skøn maskulin unisex duft.

På lager
475,00  DKK
  • 1-2 dages levering
  • Fri fragt ved køb over 499,-
  • Naturlige materialer

Into the Wild 50 ml

Into the Wild, Maison Matine" er en skøn unisex-duft, som både er forfriskende anderledes og dybt fascinerende. Skabt i Frankrig med en insisterende passion for unikke og karakterfyldte dufte, indeholder denne 50 ml Eau de Parfum en blanding af vild og levende natur, og er tænkt som et løft til sanserne ud over det sædvanlige.

Åbner du en flaske "Into the Wild", vil du straks blive mødt af en duft, der er både tropisk og jordnær. Topnoterne består af kardemomme, enebær og peber, som indbyder til en dybgående oplevelse. Overdådige mellemnoter af ingefær, magnolia og frangipani kommer derefter, der giver duften en varm og spændende dybde. Undernoterne af chokolade fuldender duften og gør den både kompleks og yderst indbydende.

"Into the Wild" er en del af Maison Matines olfaktoriske kollektion, der er præget af træagtige og krydrede toner. Så hvis du søger en duft, der skiller sig ud fra mængden og er i høj klasse, er det den perfekte parfume for dig. Den er ideel til både hverdag og særlige lejligheder, og med dens kompakte størrelse på 50 ml er den perfekt til at have med i tasken, så du altid kan have den unikke oplevelse ved hånden.

De vigtigste egenskaber ved "Into the Wild" inkluderer:

  • Et karakterfuldt blend af forskellige noter inkluderer kardemomme, enebær, peber, ingefær, magnolia, frangipani og chokolade.
  • En del af Maison Matines træagtige og krydrede olfaktoriske kollektion.
  • Produceret af et anerkendt fransk firma, der er kendt for sine unikke dufte.
  • Let at tage med på farten takket være 50 ml-flasken.
  • Velegnet til både mænd og kvinder, hvilket gør den til en universel duft.
  • Giver en dyb, naturlig og frisk duftoplevelse, der holder hele dagen.
Specifikationer
Varenummer331001 into the wild
Størrelse50 ml
ProducentMAISON MATINE
ProduktionslandFrankrig

50 ml - 1.69 Fl.Oz

Into the Wild:

ALCOHOL DENAT, PARFUM (FRAGANCE), AQUA (WATER), LIMONENE, LINALOOL, ETHYLHEXYLMETHOXYCINNAMATE, GERANIOL, CITRONELLOL, BENZYL SALICYLATE, BUTYL METHOXYDIBENZOLMETHANE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, FARNESOL, CITRAL, HEXYL CINNAMAL,BENZYL ALCOHOL, BENZYL BENZOATE, COUMARIN, CINNAMAL

Maison Matine

Maison Matine er på en bæredygtig mission om at tilføre dig bæredygtige dufte, der indeholder op mod 92% natur og som gør op med den traditionelle parfumeri kultur.

Alkoholen i parfumen er baseret på hvede og ingredienserne i duftene er naturlige.

Illustrationerne på parfume flakonerne er lavet af to superkvinder, Perrine Honoré og Mathilde Purseigle.

Perrine HONORÉ er en fransk illustrator og grafisk designer med base i Barcelona. Hun arbejder inden for mange felter såsom urban kunst, skabelse af tekstilmønstre mv.
Det er gennem en festlig og farverig æstetik, at hun konstruerer et kritisk univers, hvor galskab og spontanitet hersker. Instagram: @honoreperrine

Mathilde PURSEIGLE er en fransk grafisk designer med base i Paris. Meget kreativ byggede hun hele Maison Matine-identiteten og illustrationerne til den første kollektion. Hun er Maison Matines hemmelige våben!