MAISON MATINE

Avant L´Orage, Maison Matine

En populær frisk duft. Vælg størrelse herunder.

På lager
Kun %1 tilbage
  • 1-2 dages levering
  • Fri fragt ved køb over 499,-
  • Naturlige materialer

Avant L´Orage

Dyk ned i den utrolige verden af Avant L´Orage fra Maison Matine. Denne unikke og populære Eau de Parfum vil øjeblikkeligt omslutte dig med en intenst frisk og træ-agtig blomsterduft. Med kreativ betegnelse, Avant L´Orage er oversat som "før stormen". Høj kvalitet og holdbarhed.

Denne parfum blev til i de fantastiske omgivelser i Frankrig af det berømte Maison Matine. Den er skabt med sans for detaljer og ægte, autentisk duftnød. I topnoterne ligger duft af lyserød peber, der brydes af hjertenoter af jasmin sambac og benzoin, som tilsammen skaber en vidunderlig harmoni. I basen finder du naturlige og rige noter af vanilje, sandeltræ, tonkabønner og moskus, der fuldender denne skønne aroma.

Avant L´Orage tegner et særligt billede: Et paradoksalt og suspenderet øjeblik, som man har lyst til at genleve igen og igen. Den kommer flot pakket i en 15 ml eller 50 ml flaske, som er lige så æstetisk som duften selv.

Tag springet, gør plads for nye indtryk, og oplev "før stormen" med Avant L´Orage.

Vigtigste egenskaber:

  • Produktionsland: Frankrig
  • Produceret af det berømte Maison Matine
  • Frisk, træagtig og blomstrende duftprofil
  • Topnoter: lyserød peber
  • Hjertenoter: jasmin sambac, benzoin
  • Basenoter: vanilje, sandeltræ, tonkabønner og moskus
  • Unisex: Passer til både mænd og kvinder
Specifikationer
Varenummeravant l´orage
ProducentMAISON MATINE
ProduktionslandFrankrig
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Avant L´Orage, Maison Matine
Din bedømmelse

15 ml - 0.5 Fl.Oz

50 ml - 1.69 Fl.Oz

Avant L´Orage:

ALCOHOL DENAT, PARFUM (FRAGANCE), AQUA (WATER), ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, COUMARIN, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, FARNESOL, BENZYL BENZOATE, ISOEUGENOL

Maison Matine

Maison Matine er på en bæredygtig mission om at tilføre dig bæredygtige dufte, der indeholder op mod 92% natur og som gør op med den traditionelle parfumeri kultur.

Alkoholen i parfumen er baseret på hvede og ingredienserne i duftene er naturlige.

Illustrationerne på parfume flakonerne er lavet af to superkvinder, Perrine Honoré og Mathilde Purseigle.

Perrine HONORÉ er en fransk illustrator og grafisk designer med base i Barcelona. Hun arbejder inden for mange felter såsom urban kunst, skabelse af tekstilmønstre mv.
Det er gennem en festlig og farverig æstetik, at hun konstruerer et kritisk univers, hvor galskab og spontanitet hersker. Instagram: @honoreperrine

Mathilde PURSEIGLE er en fransk grafisk designer med base i Paris. Meget kreativ byggede hun hele Maison Matine-identiteten og illustrationerne til den første kollektion. Hun er Maison Matines hemmelige våben!