GRY & SIF

Bogfinke, Gry & Sif

Der er mange fine fugle i sortimentet fra Gry & Sif, fx. denne lille bogfinke.

På lager
  • 1-2 dages levering
  • Fri fragt ved køb over 499,-
  • Naturlige materialer

Bogfinke

Dyk ned i den charmerende verden af Gry & Sif med dette unikke og håndlavede produkt. Dette vidunderligt detaljerede håndværk er fremstillet med præcision og omhu, og vil uden tvivl tilføje et strejf af naturinspireret skønhed til ethvert hjem.

Hver lille fugl er skabt i Nepal, nærmere bestemt i Kathmandu, hvor lokale kvinder i sociale workshops har brugt deres dygtigste hænder til at forme, filt og designe hver enkelt fugl. Produkterne fremstilles i et miljø, der fejrer håndværk, fællesskab og støtter kvinders empowerment. Det er mere end bare en bogfinke; det er et produkt, der bærer en stærk historie om social bevidsthed og bæredygtig fremstilling.

Udover dens sociale årsag, er denne bogfinke også Fairtrade® certificeret. Dette er ikke kun en garanti for, at produktet er skabt under etiske og retfærdige betingelser, men det sikrer også at både mennesker og miljø er blevet behandlet med respekt under produktionen.

Bogfinke-figurerne er omhyggeligt konstrueret af 100% filtet uld, hvilket giver dem en blød tekstur og en naturlig æstetik, der kan varme ethvert hjørne af dit hjem. Med en størrelse på omkring 8 cm, er de perfekt dimensioneret til at være et fint, dekorativt element i ethvert rum.

En anden karakteristika er, at hver bogfinke er unik. Ingen to bogfinker er ens, hvilket betyder, at du får et håndlavet produkt, der er helt unikt for dig.

Vigtige egenskaber:

  • Håndlavet bogfinke fremstillet i 100% filtet uld.
  • Produceret under Fairtrade® certificerede forhold af kvinder i sociale workshops i Kathmandu, Nepal.
  • Hver bogfinke er unik, da de er håndlavede og kan variere lidt i form og størrelse.
  • Størrelse: Cirka 8 cm.
  • Ideel som en fin, dekorativ detalje i dit hjem.
Specifikationer
Varenummer16633
ProducentGRY & SIF
CertificeringFairtrade® certificeret
MaterialeUld
ProduktionslandNepal
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Bogfinke, Gry & Sif
Din bedømmelse

8cm

Håndlavet Skønhed med en Bæredygtig Vision

Gry & Sif er ikke blot et dansk brand; det er en fortælling om kreativitet, tradition og bæredygtighed, der starter i de forrevne bjerge i Nepal og finder sit hjem i de hyggelige danske hjem. Grundlagt i 1999 efter en inspirerende rejse gennem Nepal, blev Gry & Sif født ud af en fascination for de ældgamle håndværkstraditioner inden for uldfilt, som de dygtige nepalesiske kvinder mestrer.

Hos Én Gry & Sif bliver hvert eneste produkt skabt med omhu og kærlighed ved hjælp af disse gamle teknikker, der kan spores tilbage til antikken. Navnet Én Gry & Sif symboliserer dette unikke håndværk og understreger, at hvert produkt er en individuel skabning, båret af sin egen historie og sjæl.

Sortimentet fra Gry & Sif er bredt og alsidigt og omfatter en række charmerende figurer velegnede til forskellige lejligheder og højtider såsom jul, påske, fødselsdage og hverdagsglæder. Fra de traditionelle julefigurer til smukke filtblomster, er hver Gry & Sif skabelse et kunstværk i sig selv. Og det bedste af det hele? Alle produkterne er håndlavet af dygtige kvinder i Nepal, fremstillet af ren uld fra New Zealand, og de er certificeret som Fairtrade, hvilket betyder, at produktionen bidrager til at skabe fair lønninger og bæredygtige arbejdspladser for nepalesiske kvinder.

Siden 2009 har Én Gry & Sif været stolt over at være en del af Fairtrade-bevægelsen og har forpligtet sig til at skabe en positiv indvirkning både socialt og miljømæssigt. Ved at kombinere den rige kulturarv fra Nepal med danske traditioner har Gry & Sif formået at skabe et unikt brand, der ikke blot bringer skønhed ind i hjemmet, men også giver en meningsfuld støtte til lokalsamfundet i Nepal.

Ud over at skabe fantastiske produkter er Gry & Sif også en del af Det Halve Kongerige, en platform dedikeret til at fremme bæredygtighed og ansvarlig forbrugeradfærd. Gennem dette partnerskab sikrer Gry & Sif, at deres produkter ikke blot er smukke, men også produceret med omtanke for planeten og menneskerne, der skaber dem.

Så hvis du ønsker at tilføje en smule håndlavet skønhed og bæredygtighed til dit hjem, er Gry & Sif det perfekte valg. Med deres unikke produkter kan du ikke blot pynte dit hjem, men også støtte en positiv forandring i verden.