esencia

Olivengrøn, sweater, esencia

På lager
Kun %1 tilbage
Fra 1.999,00  DKK
  • 1-2 dages levering
  • Gratis fragt ved køb over 499,-
  • Naturlige materialer

Abbey sweater, oliven grøn

esencia har designet og produceret denne fantastiske sweater, der er strikket i Bolivia i 100% baby lama - dvs. første klipning af lama, der er blødere og finere i kvaliteten.

Når du får et esencia produkt i hånden vil du føle tyngden af produktet, og bemærke den udsøgte kvalitet i fremstillingen. Du vil blive omsluttet af ægte luksus og krammet af den bløde og tunge uld.

Sweateren er en tyk og lækker og kan bruges året rundt på kolde og køligere dage over en strik eller skjorte. Denne model har en høj rib krave, du kan folde en eller to gange efter behag.

Hvis du har tendens til at uld kradser, kan denne godt kradse lidt, hvilket kan afhjælpes med en uld/silke undertrøje fra Engel Natur.

Når du køber et esencia produkt, får du et stykke håndværk, der vil følge dig i mange år fremover - denne sweater vil du gemme i skabet og tage frem til de kolde dage år efter år.

Størrelsesanvisning Abbey sweater:

  S M L
Bredde over bryst 48 cm 51 cm 53 cm
Længde 58 cm 61 cm 63 cm
Ærme længde 51 cm 53 cm 55 cm

Billed info: Sofie er 175 cm høj, og har Abbey sweater på i str. M

 

Yoko Meinertz og Erica Claure Pedersen grundlagde esencia i 2007.

Med kontrast fyldte baggrunde fra Japan og Bolivia delte de to et mål om at fremstille naturlige produkter af høj kvalitet, enkle i design og samtidig bruge håndværket af oprindelige kunsthåndværkere.

esencias produkter er lavet af det fineste naturlige alpaca garn og esencia samarbejder kun med leverandører, der værdsætter principperne om fair handel og bæredygtighed.

esencia er et dansk firma, der har 3 forskellige kulturer; Bolivias mangeårige tradition for håndværk, Japansk integritet af design og Dansk bevidsthed om livskvalitet, hvilket resulterer i et unikt mærke, der er beregnet til at inspirere moderne mennesker, der er opmærksomme på naturlig og enkel livsstil.

esencias etos komplimenterer den øgede globale bevidsthed om produkter af høj kvalitet, socialt ansvarlighed og naturlige produkter.

esencia-produkter findes kun i selektive og eksklusive butikker; butikker, der tager højde for den moderne kvinde der påskønner luksuriøse, klassiske basis produkter - og det gør vi i Det Halve Kongerige.

 

Specifikationer
Varenummerabbey olive
Producentesencia
MaterialeBaby lama