MAISON MATINE

Esprit de Contradiction 50 ml, Maison Matine

Skøn unisex parfume, der specielt er populær bland herrer.

På lager
475,00  DKK
  • 1-2 dages levering
  • Fri fragt ved køb over 499,-
  • Naturlige materialer

Esprit de Contradiction 50 ml

Nyd den skønne Esprit de Contradiction 50 ml, produceret af Maison Matine, en duft der som navnet antyder, lokker med en indbydende kontrast mellem det friske og det varme. Udforsk dualiteten mellem den forfriskende følelse af mandarin og den dybe og indbydende varme fra cedertræ - en kombination, der både accepteres og kræves i sin unikhed.

Dette er en unisex parfume, men populær blandt herrer, og er skabt for at udfordre "status quo" og for at få din stemme hørt. Den er stolt produceret i charmerende Frankrig.

Esprit de Contradiction er en Eau de Parfum, en højere koncentration af duft end de typiske Eau de Toilette, hvilket sikrer, at duften holder længere og derved skal kun anvendes i mindre mængder, hvilket giver en ekstra bonus.

Topnoterne giver et spændende bouqet af gul mandarin, sort peber og koriander, et indblik i duftens vitalitet og spænding. Hjertenoterne - ingefær, ylang ylang, orrisrod og nellike - går hånd i hånd for at skabe en mere dyb og kompleks duftprofil. Bassenoterne i duften er moskus, vetiver, salvie og cedertræ, der fuldender duften med et solidt og jordnært grundlag.

Flasken indeholder 50 ml eller 1.69 Fl oz, nok til langvarig brug, og vejer kun 0.1 kg, hvilket gør det nemt at have den med i tasken eller på rejse.

Vigtigste egenskaber:

  • Unisex parfume, populær blandt herrer.
  • Produceret af Maison Matine.
  • Frisk og varm duft.
  • Eau de Parfum.
  • Produceret i Frankrig.
  • 50 ml / 1.69 Fl oz.
  • Vejer 0.1 kg.
Specifikationer
Varenummeresprit de contradiction
Størrelse50 ml
ProducentMAISON MATINE
ProduktionslandFrankrig

50 ml - 1.69 Fl Oz

Esprit de Contradiction:

ALCOHOL DENAT, PARFUM (FRAGANCE), AQUA (WATER), LIMONENE, BHT, LINALOOL, ALPHAISOMETHYL, IONENE, BENZYL BENZOATE, COUMARIN, CITRAL, EUGENOL, TOCOPHEROL, GERANIOL, METHYL BENZOATE, METHYL DI-T-BUTYL, HYDROXYHDROCINNAMATE

 
Størrelsesanvisning

50 ml - 1.69 Fl Oz

Maison Matine

Maison Matine er på en bæredygtig mission om at tilføre dig bæredygtige dufte, der indeholder op mod 92% natur og som gør op med den traditionelle parfumeri kultur.

Alkoholen i parfumen er baseret på hvede og ingredienserne i duftene er naturlige.

Illustrationerne på parfume flakonerne er lavet af to superkvinder, Perrine Honoré og Mathilde Purseigle.

Perrine HONORÉ er en fransk illustrator og grafisk designer med base i Barcelona. Hun arbejder inden for mange felter såsom urban kunst, skabelse af tekstilmønstre mv.
Det er gennem en festlig og farverig æstetik, at hun konstruerer et kritisk univers, hvor galskab og spontanitet hersker. Instagram: @honoreperrine

Mathilde PURSEIGLE er en fransk grafisk designer med base i Paris. Meget kreativ byggede hun hele Maison Matine-identiteten og illustrationerne til den første kollektion. Hun er Maison Matines hemmelige våben!