alpaca strik

På denne side kan du finde alt i lækkert alpacastrik. Du finder alt fra bluser, trøjer og cardigans til lækkert strik, huer og de dejligste sweaters i vores forskellige bæredygtige mærker. Du finder bl.a. lækre designs fra Marianne Gorridsen, det populære mærke Gai+Lisva samt mærket Esencia. Fælles for dem alle er deres smukke kreationer i alpacauld, som du kan gå på opdagelse i nedenfor.

Læs mere Læs mindre

6 varer

pr. side

Alpaca til alle

Det er ikke et tilfælde, at alpaca er et af de mest populære materialer inden for uld. Det er nemlig en af de mest allergivenlige uldtyper, og så er det en god uld til varme- og fugtregulering. Du kan altså være sikker på at holde dig varm og tør, uanset hvad du klæder dig på med af alpacauld.
Foruden ovenstående, er alpacauld også en af de mest elastiske uldtyper, og derfor vil du opleve en rigtig god pasform i alpacastrik.

Udover at være komfortabel, er alpacauld også bæredygtigt. Alpacaen gror naturligt deres uld for at holde på varmen, præcis som får, men de har brug for en god klipning omkring forår og sommer, så de ikke får det for varmt. Ulden egner sig godt til strik, og fordi den er et naturligt materiale, er den også bionedbrydelig og uden skade eller belastning for miljøet.

Alpaca-hvad-for-noget?

Har du ikke hørt om alpacaen før, kan det lyde som noget værre volapyk. De mest kendte former for uld kommer fra får og geder, og du har helt sikkert hørt om cashmere og merinould. Alpacaen skiller sig ud ved at være et sydamerikansk dyr meget lig en lama. Størstedelen af deres population findes i Peru, og deres uld har i mange år været brugt som materiale til beklædning, da den er yderst effektiv til at holde varmen i de kolde peruvianske bjerge.  

Smuk strik i alpacauld egner sig specielt til de koldere måneder, hvor der er brug for lidt ekstra varme og beskyttelse mod det køligere vejr. Specielt strik og cardigans egner sig også til de svale sommeraftener, hvor temperaturen dykker, men man stadig gerne vil sidde udenfor og nyde de lyse aftener. Har du lyst til at læse mere om alpacauld og vores løfte om bæredygtighed, kan du læse mere her.

Det Halve Kongerige – en sikker handelsoplevelse

Hos Det Halve Kongerige går vi ikke blot op i kvaliteten af vores varer og produkter, men også kvaliteten af vores service. Du kan derfor altid forvente en sikker handelsoplevelse på vores webshop, og vi er e-mærkede til sikker handel på nettet. Vi er også åbne om de mærker, vi forhandler på siden, så du altid er sikret en bæredygtig produktion, transport og rejse fra os til dig. Er du i tvivl om nogle af vores produkter, materialer eller andet, er du altid velkommen til at kontakte os. Du finder vores kontaktoplysninger nederst på siden. Vi glæder os til at høre fra dig.