GRY & SIF

Hvid Anemone, Én Gry & Sif

Brug evighedsblomster i dit hjem med fairtrade produkter fra Nepal.

På lager
  • 1-2 dages levering
  • Fri fragt ved køb over 499,-
  • Naturlige materialer

Hvid Anemone

1 stk.

Træd ind i en verden af håndlavet skønhed med den hvide Anemone fra Én Gry & Sif - et fairtrade-certificeret produkt formet med omsorg fra Nepal.

Denne delikate evighedsblomst er en lille smule af fortællingen om Én Gry & Sif; et dansk brand, der blev født ud af kærlighed til nepalesiske kunsthåndværkere og deres dygtige uldfiltteknikker. Formet og født under en rygsæktur i 1999, blev Én Gry & Sif inspireret til at skabe unikke, håndlavede produkter, som er lige så individuelle som de, der laver dem.

Hver hvide anemone er håndformet og derfor uundværlig i sin egen ret. Den er formet i fuld længde på 33 cm, med en diameter på 5 cm og vejer kun 0,02 kg, hvilket gør den til et let, men bemærkelsesværdigt fremtrædende træk i ethvert hjem. Lavet af ren, ny New Zealandsk uld, giver denne smukke blomst evigheden en måde at vise sin skønhed på i dit hjem.

Kvinderne i Nepal, der fletter disse blomster, er eksperter i deres håndværk. Med hver solgte anemone hjælper du med at sikre en stabil indkomst for disse kvindelige håndværkere og deres familier. Én Gry & Sif er stolt certificeret som Fairtrade af World Fair Trade Organisation siden 2009, hvilket er et bevis på deres engagement i fair rettigheder for håndværkere.

Nyd synet af denne hvide Anemone i dit hjem; et fuldt figureret eksempel på skønhed, kvalitet og bæredygtighed.

Vigtigste egenskaber:

  • Håndlavet i Nepal
  • Fairtrade-certificeret
  • Udført i ren, ny New Zealandsk uld
  • Én Gry & Sif produkt
  • Unikt kunsthåndværk
  • Letvægt (vejer 0,02 kg)
  • Perfekt til evighedsbuketter eller enkeltvis.
Specifikationer
Varenummer13312 hvid anemone
ProducentGRY & SIF
CertificeringFairtrade® certificeret
MaterialeUld
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Hvid Anemone, Én Gry & Sif
Din bedømmelse

Ø5 cm L33 cm

Håndlavet Skønhed med en Bæredygtig Vision

Gry & Sif er ikke blot et dansk brand; det er en fortælling om kreativitet, tradition og bæredygtighed, der starter i de forrevne bjerge i Nepal og finder sit hjem i de hyggelige danske hjem. Grundlagt i 1999 efter en inspirerende rejse gennem Nepal, blev Gry & Sif født ud af en fascination for de ældgamle håndværkstraditioner inden for uldfilt, som de dygtige nepalesiske kvinder mestrer.

Hos Én Gry & Sif bliver hvert eneste produkt skabt med omhu og kærlighed ved hjælp af disse gamle teknikker, der kan spores tilbage til antikken. Navnet Én Gry & Sif symboliserer dette unikke håndværk og understreger, at hvert produkt er en individuel skabning, båret af sin egen historie og sjæl.

Sortimentet fra Gry & Sif er bredt og alsidigt og omfatter en række charmerende figurer velegnede til forskellige lejligheder og højtider såsom jul, påske, fødselsdage og hverdagsglæder. Fra de traditionelle julefigurer til smukke filtblomster, er hver Gry & Sif skabelse et kunstværk i sig selv. Og det bedste af det hele? Alle produkterne er håndlavet af dygtige kvinder i Nepal, fremstillet af ren uld fra New Zealand, og de er certificeret som Fairtrade, hvilket betyder, at produktionen bidrager til at skabe fair lønninger og bæredygtige arbejdspladser for nepalesiske kvinder.

Siden 2009 har Én Gry & Sif været stolt over at være en del af Fairtrade-bevægelsen og har forpligtet sig til at skabe en positiv indvirkning både socialt og miljømæssigt. Ved at kombinere den rige kulturarv fra Nepal med danske traditioner har Gry & Sif formået at skabe et unikt brand, der ikke blot bringer skønhed ind i hjemmet, men også giver en meningsfuld støtte til lokalsamfundet i Nepal.

Ud over at skabe fantastiske produkter er Gry & Sif også en del af Det Halve Kongerige, en platform dedikeret til at fremme bæredygtighed og ansvarlig forbrugeradfærd. Gennem dette partnerskab sikrer Gry & Sif, at deres produkter ikke blot er smukke, men også produceret med omtanke for planeten og menneskerne, der skaber dem.

Så hvis du ønsker at tilføje en smule håndlavet skønhed og bæredygtighed til dit hjem, er Gry & Sif det perfekte valg. Med deres unikke produkter kan du ikke blot pynte dit hjem, men også støtte en positiv forandring i verden.